Cekel tangan, ayo mlaku bareng

 Ing wulan April, Tianjin kebak musim semi, awan cerah lan angin sepoi-sepoi. Ing musim semi iki, kabeh prekara wis pulih, kita nyambut gawe ing kunjalan Tianjin Zhanzhi kaping 2021 kegiatan trekking trekking 12 Danau Dongli.

Jam 8:30 dina Setu esuk, kabeh teka ing titik pertemuan Danau Dongli luwih awal, kabeh wong katon eseman manis, kabeh padha melu perang kanthi ringkes, siap lan semangat nyoba, kaya-kaya lagi memikat 12 kilometer. Meneng-menengan nggawe keputusan, ora preduli yen kesel, kita kabeh bakal mlaku bebarengan nganti pungkasan!

zhanzhi 0.1

Sawise ninggalake foto klompok kita, kenaikan kasebut kanthi resmi diwiwiti. Mitra kasebut miwiti munggah 12 kilometer, lan kabeh wong saling ndhukung lan maju bareng, sing bisa uga nglambangake wiwitan maneh para gegayuhan kita, supaya cepet-cepet menyang lapangan perang kanggo tujuan umum kita ing taun iki lan menang! Srengenge katon padhang banget lan bayune alon-alon. Kita mlaku-mlaku sinambi ngrasakake pemandangan sing apik ing saubenge. Tujuane yaiku pungkasan, nanging kabeh wong seneng prosese. Kabeh wong apik banget. Ora suwe ana wong mlaku 10 kilometer lan motret lan ngunggahake ing titik check-in. Wong liya ora bakal kalah, lan tetep karo tentara lan ngrampungake kabeh perjalanan. Ngomong lan ngguyu lan mlaku-mlaku, 6 kilometer, 8 kilometer, 10 kilometer, 12 kilometer, tekan pungkasan! Kabeh kanca Zhanzhi wis ngalahake 12 kilometer, lan ora ana sing ditinggal.

zhanzhi 1.1

Ing trek iki, kabeh wong ngrasakake kekuwatan persatuan lan rasa seneng yen ora nate nyerah. Kita wis mikir babagan kekuwatan apa sing ngidini kita ngalahake awake dhewe? Bisa uga terus-terusan nggayuh target, bisa uga kapercayan marang tim, bisa uga…

zhanzhi 2.1

zhanzhi 4

Pungkasan minangka sesi penghargaan kita

zhanzhi 5.1

Ora ana sing penting, nanging sing paling penting yaiku kabeh wong bakal entuk hadiah yen melu!


Wektu kiriman: Apr-26-2021