Amarga rega baja terus mundhak, indeks logam saben wulan (MMI) saka baja mentah mundhak 7,8% ing wulan iki.
Apa sampeyan siyap kanggo negosiasi kontrak baja tahunan? Priksa maneh limang praktik paling apik kita.
Kaya sing ditulis ing kolom wulan iki, rega baja terus saya mundhak wiwit musim panas pungkasan.
Harga baja mundhak tikel kaping pindho saben wulan. Nanging, tingkat kenaikan katon saya mudhun.
Contone, rega koil sing digulung panas ing Amerika Serikat terus mundhak. Rega telung wulan koil panas sing digulung ing Amerika Serikat mundhak 20% saka wulan sadurunge dadi US $ 1,280 saben ton cendhak. Nanging, nganti saiki, rega wis rata ing wulan April.
Apa rega baja pungkasane pucuk? Ora jelas, nanging kenaikan rega mesthi wiwit mudhun.
Ngomong babagan pasar distribusi lan pasokan sing sithik, para pembeli bakal entuk pasokan anyar sajrone jangka pendek nganti menengah, sing bakal menehi kenyamanan.
Kerja terus ing pabrik anyar Steel Dynamics 'ing Sinton, Texas, sing dijadwalake bakal ditugasake ing pertengahan taun.
Perusahaan kasebut ujar manawa ora kalebu biaya (US $ 18 yuta) sing ana gandhengane karo investasi ing pabrik baja datar Sinton, ngarepake pangasilan sing diencerke per saham ing kuartal pertama yaiku antara US $ 1,94 lan US $ 1,98, sing bisa nuduhake inovasi perusahaan iki seprapat Cathet pangentukan. perusahaan.
Perusahaan kasebut ujar: "Amarga akeh permintaan sing terus ndhukung rega baja datar, didorong dening kenaikan rega baja datar, diharapkan pangasilan bisnis baja perusahaan ing kuartal pertama 2021 bakal luwih dhuwur tinimbang triwulan kaping papat asile. ” Rata-rata rega produk baja datar triwulanan bakal saya mundhak sacara signifikan sajrone kuartal kasebut kanggo ngimbangi kenaikan biaya baja besi. ”
Warta jangka panjang, wulan pungkasan, Nucor ngumumake rencana nggawe pabrik tabung anyar ing cedhak pabrik piring tipis ing Gallatin, Kentucky.
Nucor bakal nandur modal udakara US $ 164 yuta ing pabrik anyar kasebut lan ujar manawa pabrik kasebut bakal diwiwiti ing taun 2023.
Kutha Tangshan, basis produksi baja China, wis njupuk langkah-langkah kanggo nyuda produksi baja kanggo matesi polusi.
Nanging, South China Morning Post negesake manawa produksi baja China isih kuat, kanthi tingkat pemanfaatan kapasitas 87%.
Sawise ambruk udakara US $ 750 saben ton ing pertengahan Maret, rega HRC China mundhak dadi US $ 820 tanggal 1 April.
Akeh organisasi domestik sing nantang tarif baja lan aluminium mantan Presiden Donald Trump ing 232 ing sistem pengadilan.
Nanging, tantangan anyar Trump babagan ekspansi tarif (kalebu turunan baja lan aluminium) kabukten sukses kanggo petisi domestik.
Produk Konstruksi PrimeSource saingan karo Pengumuman Trump's 9980 sing diterbitake tanggal 24 Januari 2020. Pengumuman kasebut nambahake tarif Seksi 232 kanggo kalebu turunan baja lan aluminium.
USCIT nerangake: "Kanggo ngumumake Pengumuman 9980 ora sah, kita kudu temenan struktur peraturan administrasi sing salah, pelanggaran prosedural utawa tumindak sing ditindakake ing njaba ruang wewenang." "Amarga Presiden ngetokake Pengumuman 9980 sawise wewenang Kongres kanggo nyetel impor produk sing ana ing pengumuman kasebut kadaluwarsa, Pengumuman 9980 minangka tumindak sing ditindakake ing njaba ruang wewenang kasebut."
Mula, pengadilan ngumumake manawa deklarasi kasebut "ora sah nglanggar undang-undang." Iki uga njaluk mbalekake tarif sing ana gandhengane karo deklarasi kasebut.
Ing tanggal 1 April, rega lempengan baja China mundhak 10,1% saben wulan dadi US $ 799 per ton. Batubara coking China mudhun 11,9% dadi US $ 348 per ton. Sanalika, rega bilet Tionghoa mudhun 1,3% dadi US $ 538 saben ton.
Adder dawa-tetep. Jembar lan penambah spesifikasi. nutupi Kanthi model biaya MetalMiner, sampeyan kanthi yakin bisa ngerti rega sing kudu dibayar kanggo logam kasebut.
Aku krungu manawa pekarangan kethokan kebak lan dheweke bakal ditutup amarga ora duwe tujuan
© 2021 MetalMiner Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. | Kit Media | Setelan idin cookie | Kabijakan privasi | Katemtuan Layanan

Industry News 2.1


Wektu kiriman: Mei-08-2021