Pos Pagar Baja Dilapisi Powder Kanggo Australia

Tiang pager waja persegi sing dilapisi bubuk biasane digunakake kanggo gerbang lan pager. Ukuran Popular kanggo Australia dawane 50 * 50, 65 * 65, 3m.

Pos pagar baja sing dilapisi bubuk bisa DIY utawa panel sing wis dipasang sing dicocogake karo post lan post cap. DIY luwih efektif kanggo pangiriman lan nawakake video DIY slat pager rinci kanggo sampeyan. Nanging, yen ora duwe wektu kanggo nindakake dhewe, sampeyan bisa milih kita kanggo nglumpukake slat kanggo sampeyan. Uga duwe tim desain dhewe, cukup kandhakake dhuwure pagar lan dawa total sampeyan. kita bakal seneng nggawe desain rinci kanggo sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1) Perawatan permukaan: ditutupi bubuk
2) Ukuran: 50 * 50 * 1.6, 65 * 65 * 1.6, 65 * 65 * 2.5, utawa miturut kebutuhan pelanggan
3) Dawa: 2.4m, 2.7m, 3.0m, utawa miturut kebutuhan pelanggan
4) Werna: Ireng, abu-abu alas, wedhi kali, lapisan, jasper, monumen, domain, paperbark, manor abang, lsp.
5) Pengepakan: kemasan layak laut standar
6) Aplikasi: Pagar Taman, Pagar Jalan Raya, Pagar Olahraga, Pagar Pertanian

Ukurane Dawane Werna
50x50x1.6 2.4 / 2.7 / 3.0 Ireng, abu-abu alas, wedhi kali, lapisan watu, jasper, tugu, domain, paperbark, abang Manor
65x65x1.6 2.4 / 2.7 / 3.0
65x65x2.5 2.4 / 2.7 / 3.0

 

powder coated steel fence post 4

Kauntungan Kita

* 1.Gawe pilihan warna sing beda-beda saka COLORBOND
* 2. China digawe Miturut Australia Standar
* 3.Siap saham kanthi pangiriman sing efisien
* 4. Bisa dadi panel DIY utawa pra-dipasang sing dicocogake nganggo post lan post cap. DIY luwih efektif kanggo pangiriman lan nawakake video DIY slat pager rinci kanggo sampeyan. Nanging, yen sampeyan ora duwe wektu kanggo nindakake dhewe, sampeyan bisa milih kita kanggo ngrampungake pagar slat kanggo sampeyan. Uga duwe desain dhewe tim, cukup critakake dhuwure pagar lan dawa total sampeyan. kita bakal seneng nggawe desain rinci kanggo sampeyan.

Lamaran

1. Polyester (PE) nduweni adhesi sing apik, warna sing akeh, cetakan lan daya tahan ruangan, resistensi kimia medium lan biaya murah.
2. Poliester modifikasi silikon (SMP) nduweni kekakuan sing apik, tahan aus lan tahan panas, daya tahan eksternal lan resistensi pulverisasi, retensi gloss, fleksibilitas umum lan biaya menengah.
3. Polyester daya tahan dhuwur (HDP), retensi warna sing apik lan resistensi ultraviolet, daya tahan ruangan lan resistensi pulverisasi sing apik, adhesi film cat sing apik, warna-warni lan kinerja biaya sing apik.
4. Polivinilid fluorida (PVDF) nduweni retensi warna lan resistensi ultraviolet sing apik banget, daya tahan ruangan lan resistensi pulverisasi sing apik, resistensi pelarut sing apik, formabilitas sing apik, tahan rereget, warna winates lan biaya tinggi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita