Bagian Struktur Baja Kanthi Tensil Dhuwur

Sing diarani bagean struktur baja kabeh gegandhengan kabeh kanthi welding, riveting utawa bolting, lsp. Bagian-bagian kasebut saling gegandhengan lan mbatesi siji-sijine kanggo mbentuk keseluruhan organik. Sistem struktur baja duwe kaluwihan komprehensif bobot entheng, pabrik pabrik, instalasi cepet, periode konstruksi cekak, kinerja gempa sing apik, pemulihan investasi cepet lan polusi lingkungan sing kurang


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1) Materi: .Q235 / Q235B / Q345 / Q345B
Nilai sing paling populer yaiku Q235B
(Padha karo St37.2, S235JR, ASTM A36) lan Q345B (padha karo St52.3, S355JR)
2) Ukuran: sesuai karo kebutuhan pelanggan
3) Perawatan lumahing: galvanis, pukulan, gandheng, cet, lsp.
4) Packing: kemasan layak laut standar

Bingkai Baja Utama

Kolom

Bentuk H, Pipa baja, Lembaran sing digulung panas

Sistem Dhukungan

Kawat

C utawa Z bentuk purlin baja

Gendheng

Lembar baja bergelombang warna singel, panel Sandwich nganggo EPS, wol Rock, PU, ​​wol Kaca, lsp.

Tembok

Lembar baja bergelombang warna singel, panel Sandwich nganggo EPS, wol Rock, PU, ​​wol Kaca, lsp.

Lamaran

Bagian struktur baja umume digunakake ing konstruksi. Skala panggunaan kalebu bengkel skala besar, utawa gudang, supermarket, pusat hiburan lan garasi struktur baja modular.

Gambar

 

Dhukungan Disesuaikan Layanan Pangolahan:

Galvanis, Punched, Las, Warni Cat

steel structure drawings 4

Kauntungan

Struktur baja nduweni fitur resistensi geni sing dhuwur, resistensi korosi sing kuat. Gudang struktur baja utamane nuduhake komponen bantalan utama yaiku baja. Kalebu kolom baja, balok baja, struktur baja, truss atap baja. Saben komponen nggunakake las, bolt utawa paku keling kanggo nyambung.
Atap lan tembok bisa digawe saka panel komposit utawa veneer. Metal sheet galvanis bisa nyegah teyeng karat lan karat. Panganggone sekrup nutul dhewe bisa nggandhengake antarane piring kanthi luwih cedhak, kanggo nyegah bocor. Sampeyan uga bisa nggunakake panel komposit kanggo atap lan tembok. Sandwich yaiku polistirena, serat kaca, wol watu, poliuretan. Dheweke duwe insulasi termal sing apik, isolasi panas, tahan api. Tembok pangopènan struktur baja uga bisa nggunakake tembok bata. Biaya tembok bata luwih dhuwur tinimbang atap lan tembok baja galvanis.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita