RAL 9001 Koil Baja PPGL Dilapisi Warna kanggo Atap

Koil baja PPGL minangka produk sing digawe saka baja galvalume, sawise pretreatment permukaan (degreasing kimia lan perawatan konversi kimia), siji utawa sawetara lapisan lapisan organik dilapisi ing permukaan, banjur dipanggang lan diobati. Saliyane nglindhungi lapisan alu-seng, lapisan organik ing lapisan alu-seng nduweni pengaruh kanggo nutupi lan nglindhungi koil baja sing dilapisi warna, nyegah koil baja ora teyeng, lan umur layanane udakara 1,5 kali luwih dawa tinimbang yaiku koil baja galvalume.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: Dx51d, G550, S350GD, kabeh miturut panjaluk pelanggan
3.Warna: warna RAL utawa miturut conto pelanggan
4. Ketebalan: 0.12mm-0.4mm, kabeh kasedhiya
5. Lebar: disesuaikan
6. dawa: miturut syarat customer
7. ID Koil: 508 / 610mm
8. Bobot koil: miturut kebutuhan pelanggan
9. Lapisan aula-seng: 40-275 g / m2
10.Film: 15/5 um, utawa sesuai karo kebutuhan pelanggan

11. Jinis lapisan: PE, HDP, SMP, PVDF
12. Struktur Coal Baja Galvalume Persiyapan:
* Topcoat (pagawean pungkasan) sing nyedhiyakake warna, tampilan lan penampilan sing nyenengake lan film alangan kanggo ningkatake daya tahan jangka panjang.
* Lambang utama kanggo nyegah nyuda cat lan ningkatake resistansi korosi.
* Lapisan Pretreatment ditrapake kanggo adhesi sing apik lan kanggo nambah resistensi korosi.
* Lembar baja dhasar.

Fitur

Koil baja PPGL duwe bobot entheng, penampilan sing apik lan kinerja anti-korosi sing apik, lan bisa langsung diolah. Saliyane nglindhungi lapisan seng, lapisan organik ing lapisan seng duwe pengaruh kanggo nutupi lan nglindhungi strip baja saka karat, lan umur layanan udakara 1,5 kali luwih dawa tinimbang strip galvanis.

Lamaran

Koil baja PPGL umume digunakake kanggo pariwara, konstruksi, peralatan rumah tangga, peralatan listrik, mebel lan transportasi. Resin sing cocog dipilih kanggo lapisan sing digunakake ing gulungan ditutupi warna miturut lingkungan panggunaan sing beda-beda, kayata poliester-silikon sing diowahi poliester, polastisitas klorida plastisol, polivinilidena klorida, lsp. Pangguna bisa milih miturut tujuane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita