Koil Baja PPGI Dilapisi Warna Abang kanggo Afrcia

Koil baja PPGI minangka produk sing digawe saka baja galvanis sing dicelupake kanthi panas, sawise pretreatment permukaan (degreasing kimia lan perawatan konversi kimia), siji utawa sawetara lapisan lapisan organik dilapisi ing permukaan, banjur dipanggang lan diobati. Saliyane nglindhungi lapisan seng, lapisan organik ing lapisan seng duwe pengaruh kanggo nutupi lan nglindhungi koil baja sing dilapisi warna, nyegah koil baja ora teyeng, lan umur layanane udakara 1,5 kali luwih dawa tinimbang baja galvanis koil


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: Dx51d, G550, S350GD, kabeh miturut panjaluk pelanggan
3.Warna: warna RAL utawa miturut conto pelanggan
4. Ketebalan: 0.12mm-0.4mm, kabeh kasedhiya
5. Lebar: disesuaikan
6. dawa: miturut syarat customer
7. ID Koil: 508 / 610mm
8. Bobot koil: miturut kebutuhan pelanggan
9. lapisan zinc: 20-40g / m2
10.Film: 15/5 um, utawa sesuai karo kebutuhan pelanggan

11. Jinis lapisan: PE, HDP, SMP, PVDF

Fitur

Koil baja PPGI duwe bobot entheng, penampilan sing apik lan kinerja anti-korosi sing apik, lan bisa langsung diolah.

Film

1. Polyester (PE) nduweni adhesi sing apik, warna sing akeh, cetakan lan daya tahan ruangan, resistensi kimia medium lan biaya murah.
2. Poliester modifikasi silikon (SMP) nduweni kekakuan sing apik, tahan aus lan tahan panas, daya tahan eksternal lan resistensi pulverisasi, retensi gloss, fleksibilitas umum lan biaya menengah.
3. Polyester daya tahan dhuwur (HDP), retensi warna sing apik lan resistensi ultraviolet, daya tahan ruangan lan resistensi pulverisasi sing apik, adhesi film cat sing apik, warna-warni lan kinerja biaya sing apik.
4. Polivinilid fluorida (PVDF) nduweni retensi warna lan resistensi ultraviolet sing apik banget, daya tahan ruangan lan resistensi pulverisasi sing apik, resistensi pelarut sing apik, formabilitas sing apik, tahan rereget, warna winates lan biaya tinggi.

Lamaran

Koil baja PPGI umume digunakake kanggo pariwara, konstruksi, peralatan rumah tangga, peralatan listrik, mebel lan transportasi. Resin sing cocog dipilih kanggo lapisan sing digunakake ing gulungan ditutupi warna miturut lingkungan panggunaan sing beda-beda, kayata poliester-silikon sing diowahi poliester, polastisitas klorida plastisol, polivinilidena klorida, lsp. Pangguna bisa milih miturut tujuane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita