Pipa Baja SSAW Spiral Welded x42

Pipa gandheng spiral digawe kanthi muter strip baja saka baja struktural karbon rendah utawa baja struktural paduan rendah dadi kosong ing pipa miturut sudut heliks tartamtu (diarani sudut pembentuk), lan banjur ngelas sendhi pipa. Bisa ngasilake pipa baja diameter gedhe saka strip baja sempit.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1) Kelas: Q235B (padha karo St37.2, S235JR, ASTM A36)Q345B (padha karo St52.3, S355JR), 0Cr131Kr1700Cr19Ni111Cr18Ni90Cr18Ni11Nb16Bapak20 #Q345L245L29040 #60 #X42X46X70X80

2) Diameter njaba: Φ273mm-2420mm

3) Kekandelan Tembok: 5mm-22mm

4) Panjang: 6m / 12m (Kita bisa nyetel dawa miturut panjaluk sampeyan

OD nominal
mm

Kekandelan Tembok Nominal mm

 

5.0

5.5

6.0

7.0

8.0

9.0

10.0

11.0

12.0

13.0

14.0

15.0

16.0

18.0

20.0

22.0

273

33.04

36.28

39.51

45,92

323.9

39,32

43.18

47.04

54,70

62,32

69,89

(325)

39,46

43.33

47,26

54,90

62.54

70.13

355.6

43.23

47,48

51.73

60.18

68.57

76,92

(377)

45,88

50,39

54,89

63,87

72,80

81,67

406.4

49.44

54.32

59.24

68,94

78,60

88.20

97.75

(426)

51.91

57.03

62.14

72.33

82,46

92.55

102.59

457

55,73

61.24

66.73

77,69

88,58

99,43

110,23

120,98

131.60

142.34

508

74,28

86,48

98,64

110,75

122.81

134,82

146,78

158.69

(529)

77,38

90.11

102,78

115,41

127.99

140.51

152.99

165.42

(559)

81,82

95.29

108,70

122.07

135.38

148.65

161.87

175.04

610

89,37

104.09

118,76

133,39

147,96

162,48

176.96

191.39

(630)

92,33

107.54

122.71

137,82

152.89

167.91

182.88

197.80

(660)

96.77

112.72

128.63

144,48

160,29

176.05

191.76

207,42

711

104.31

121.52

138.69

155.80

172.87

189.88

206.85

223.76

(720)

105,64

123.08

140,46

157.80

175.09

192.32

209.51

226.65

(762)

130,33

148.75

167.12

185.44

203.72

221.94

240.11

258.24

813

139.13

158.81

178.44

198.02

217.55

237.03

256,46

278,88

(820)

140.34

160.19

179.99

199.75

219,45

239.10

258.71

276.26

297.77

317.23

256.01

394.58

432,96

914

178.74

200,06

222.93

244.95

266.92

288,84

310.72

332.54

354.31

397.74

440,95

483,96

(920)

179.92

202.19

224,41

246.58

268,70

290.77

312.79

334.76

356,68

400.40

443.91

486.13

1016

198.86

223.49

248.08

272.62

297.10

321.54

345.93

370.27

394.56

443.02

491.26

539.30

(1020)

199,65

224.38

249.07

273.70

298.39

322.82

347.31

371.75

396.14

44,79

493.23

541,47

1220

296.39

327,95

357,47

386,94

416.36

445,73

475.58

533.58

591.88

649,98

1420

347.71

362.21

416.66

451.06

485,41

519.71

553,96

622.36

690.52

758,49

1620

397.03

436,46

475,84

515.17

554,46

593.60

632,87

711.14

789.17

867,00

1820

446.35

490.71

535.02

579,29

623.50

667.67

711.79

799.92

887.81

975.51

2020

495,67

544,96

594.21

643.40

692.55

741.65

796.70

888.70

986,46

1084.21

2220

544.99

599,21

653.39

707.52

761.60

815.63

869.61

977,48

1085.11

1192.53

2420

594.34

635.5

712.62

771.62

830.20

889.66

948.60

1066.26

1183.75

1301.

Fitur

(1) pipa baja kanthi diameter sing beda bisa diproduksi kanthi nggunakake baja strip kanthi jembar sing padha, utamane pipa baja kanthi diameter gedhe bisa diprodhuksi kanthi baja strip sempit.

(2) Ing kahanan tekanan sing padha, stres las spiral luwih cilik tinimbang las lurus, yaiku 75% ~ 90% saka pipa gandheng lurus, saengga bisa meksa luwih gedhe. Dibandhingake karo pipa gandheng lurus kanthi diameter njaba sing padha, kekandelan tembok bisa dikurangi 10% ~ 25% kanthi tekanan sing padha.

 (3) Dimensi akurat, umume toleransi diameter kurang saka 0,12%, defleksi kurang saka 1/2000, lan ovality kurang saka 1%, mula prosedur ukuran lan pelurusan umume bisa ilang.

(4) Produksi terus bisa ditindakake. Miturut teori, pipa baja dawa sing dawa bisa diproduksi. Kelangan motong sirah lan buntut cilik, lan tingkat pemanfaatan logam bisa ditambah 6% ~ 8%. (5) Yen dibandhingake karo pipa gandheng lurus, fleksibel bisa digunakake, lan trep kanggo ngganti varietas lan nyetel.

(6) Bobot peralatan lan investasi murah kurang. Bisa digawe unit seluler tipe trailer kanggo ngasilake pipa las langsung ing situs konstruksi sing dipasang pipa.

 (7) Gampang mujudake mekanisasi lan otomatisasi.

Lamaran

Pipa las spiral utamane digunakake ing rekayasa banyu keran, industri petrokimia, industri kimia, industri tenaga listrik, irigasi pertanian lan konstruksi kutha ing China. Digunakake kanggo transportasi cair: pasokan banyu lan saluran. Kanggo transportasi gas: gas batubara, uap lan petroleum cair. Digunakake minangka struktur: digunakake minangka pipa nyopir tumpukan lan jembatan; Pipa kanggo dermaga, dalan lan struktur bangunan, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita