Tumpukan Lembar Baja Gulung SY295 Panas Kanggo Konstruksi

Tumpukan lembaran baja tipe U sing digulung panas yaiku tumpukan lembaran baja sing digawe kanthi panas liwat las. Amarga teknologi canggih, gigitan kunci duwe resistensi banyu sing kenceng.

Proses tumpukan lembaran baja tipe U sing digulung panas yaiku: Baja sing digulung panas ditekan kanthi suhu luwih saka 1.700F, sing luwih gampang dibentuk lan dibentuk. 1) Beam persegi panjang gedhe, diarani billet, digawe panas lan dirata dadi gulung gedhe; 2) Gulung baja nganggo seri rol, isih ing suhu sing dhuwur banget, kanggo nggayuh dimensi lan bentuk sing dikarepake.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1) Kelas: SY295 / SYM295 utawa SY390 / SYM390
2) Jinis: U
3) Teknik: panas digulung
4) Dawa: 12m, utawa miturut kebutuhan pelanggan
5) Layanan: lukisan, doyo
6) Packing: kemasan layak laut standar

Sawetara ukuran tumpukan lembaran baja sing digulung panas

steel u sheet pile 4
steel u sheet pile 5
steel u sheet pile 6
steel u sheet pile 7

Kauntungan

1) Sambungan sing luwih awet: Iki ngidini lembaran bisa didorong lan ditarik kaping pirang-pirang sadurunge interlocks rusak

2) Cocog banget kanggo nyopir tumpukan hard: Interlock ing tumpukan sheet sing digulung panas uga luwih kenthel lan luwih kenceng tinimbang tumpukan sheet sing digulung adhem. Iki menehi tumpukan kekuwatan sing luwih gedhe supaya bisa mlebu kahanan sing angel

3) Kandhungan baja daur ulang sing luwih dhuwur: Syarat LEED kadang-kadang ndhikte nggunakake bahan daur ulang. Tumpukan lembaran sing digulung panas duwe meh 100% isi baja daur ulang, dene tumpukan lembaran sing adhem biasane kalebu udakara 80% bahan daur ulang

4) Kenceng banyu luwih akeh: Tumpukan sheet sing digulung panas luwih apik ing tes rembesan, amarga bagean gedhe saka interlock sing luwih kenceng

5) Konstruksi ramah lingkungan, lan jumlah lemah sing dijupuk lan beton sing digunakake dikurangi sithik, sing bisa nglindhungi sumber daya lahan kanthi efektif.

Lamaran

Tumpukan lembaran baja tipe U sing digulung panas wis akeh digunakake ing karya permanen lan sementara ing saindenging jagad. Tumpukan lembaran baja tipe U sing digulung panas akeh digunakake ing proyek banjir, proyek konstruksi, konstruksi dermaga lan liya-liyane.

steel -u-sheet-pile 8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita