Z275 Coil Baja Galvanis kanthi spons gedhe

Koil baja galvanis sing dicelupake panas wis tahan korosi sing kuwat. Bisa nyegah lumahing pelat baja saka korosi lan nambah umur layanane. Kajaba iku, koil galvanis katon resik, luwih ayu lan nambah dekorasi. Koil baja galvanis celup panas minangka metode anti-korosi logam sing efektif, sing umume digunakake ing struktur logam lan fasilitas saka macem-macem industri. Celupake bagean-bagean baja sing deres menyang larutan seng cair udakara 500 ℃, saengga permukaan bagean baja ditempelake karo lapisan seng, saengga bisa nggayuh tujuan anti karat. Alur proses galvanis panas: adol produk rampung, ngumbah nganggo banyu, nambah solusi plating, pangatusan, plating gantung, pendinginan, pangobatan, reresik, polesan lan galvanisasi celup panas.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: dx51d, kabeh miturut panjaluk pelanggan
3. Standar: JIS3321 / ASTM A792M
4. Ketebalan: 0.16mm-2.5mm, kabeh kasedhiya
5. Lebar: disesuaikan
6. dawa: miturut syarat customer
7. ID Koil: 508 / 610mm
8. Bobot koil: miturut kebutuhan pelanggan
9. lapisan zinc: 30-275g / m2
10. Spangle: nul spangle, spangle cilik, spangle biasa, big spangle

11.Paket: kemasan layak laut standar

Fitur

Resistensi oksidasi permukaan koil baja galvanis kuat, sing bisa nguatake kemampuan penetrasi anti-korosi bagean.

1. Biaya pangolahan sing murah.
2. awet.
3. Daya tahan lapisan bisa dipercaya.
4. Lapisan duwe kateguhan sing kuat.
5. Saben bagean bagean sing dilapisi bisa dilapisi seng, sing bisa dilindhungi kanthi lengkap sanajan depresi, sudhut sing landhep lan papan sing didhelikake.
6. Proses galvanis luwih cepet tinimbang cara konstruksi lapisan liyane, lan wektu sing dibutuhake kanggo ngecet ing situs konstruksi sawise instalasi bisa dicegah.
7. Umume, biaya seng celup panas luwih murah tinimbang nggunakake lapisan pelindung liyane.
8. Pamriksaan iku gampang lan gampang: lapisan seng dicelup panas bisa dites kanthi visual lan tabel kekandelan lapisan sing ora apik.

Lamaran

1. Bangunan: gendheng, tembok, garasi, tembok tanpa swara, pipa lan omah modular, lsp.
2. Mobil: muffler, pipa knalpot, aksesoris wiper, tanki bahan bakar, kotak truk, lsp.
3. Peralatan omah: backboard kulkas, kompor gas, AC, oven gelombang mikro elektronik, bingkai LCD, sabuk tahan ledakan CRT, lampu latar LED, kabinet listrik, lsp.
4. Panggunaan budaya: omah babi, omah pitik, lumbung, pipa omah kaca, lsp.
5. Liyane: tutup insulasi panas, penukar panas, pengering, pemanas banyu, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita