ZM Zn-Al-Mg Steel Coil Steel kanggo Mobil

Koil baja ZM zn-al-mg minangka lembaran baja dilapisi paduan seng-aluminium-Magnesium sing tahan karat. Amarga efek magnesium lan aluminium, ZM tahan korosi banget, resistensi goresan.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: DC51D-DC57D + ZM, S250GD-S350GD + ZM, SCS490, SCS440, SCS570, lsp.
3. Ketebalan: 0.3mm-2.5mm, kabeh kasedhiya
4. Lebar: 600-1250mm, miturut sarat pelanggan
5. dawa: miturut syarat customer
6. ID Koil: 508 / 610mm
7. Bobot koil: 3-5 ton, miturut kebutuhan pelanggan
8.ZM baja duwe rong jinis miturut lapisan lapisan Mg lan Al
1) 3% Mg, 11% Al
2) 1% Mg, 1% Al
9.Paket: kemasan layak laut standar

Fitur

1. resistensi korosi sing unggul ing babagan resistensi korosi, koil baja ZM 10 nganti 20 kali luwih apik tinimbang lembaran baja dilapisi seng seng panas lan 5 nganti 8 kali luwih apik tinimbang lembaran baja paduan seng-5% paduan aluminium.
2. resistensi karat sing apik banget dicapai ing ujung koil baja ZM kanthi film pelindung adhedhasar seng sing ngemot larutan Al lan Mg saka lapisan lapisan. (* 1, * 2: Diramalake kanthi tes semprotan uyah)
3. Kegunaan pencet sing unggul Kanthi lapisan lapisan sing luwih angel lan luwih alus tinimbang lembaran baja dilapisi seng seng panas, koil baja ZM nuduhake formulasi pers sing nyumbang kanggo produktivitas sing luwih dhuwur.
4. Pangurangan biaya kanthi ngilangi proses galvanisasi pasaran panas koil baja ZM bisa nyumbang kanggo nyuda biaya kanthi signifikan - kayata, bisa nyuda biaya awal liwat proses ngilangi lan pangurangan biaya siklus urip amarga resistensi korosi sing unggul. 

Lamaran

Aplikasi sing cocog kanggo koil baja ZM kalebu: konstruksi (panel bangunan arsitektur, panel berlubang, fasad logam, atap), otomotif, aplikasi pertanian (wadhah babi, bangunan gelung, tong sampah, silo, lan liya-liyane), struktur omah ijo, industri HVAC, menara pendingin, rak surya, dek bus sekolah, kolam renang, pos tandha, fasad pengawal, lingkungan pesisir, nampan kabel, kothak switch, dek baja lan kerangka, alangan swara / angin / salju lan akeh aplikasi liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita